Så har du en unik mulighed her for at komme af sted med guide og ”livline”.

Søren Winkel og Sanne Krøier er guider og arrangører af pilgrimsvandring på Camino Frances i Nordspanien. Søren Winkel en meget efterspurgt og travl ”kvaksalver” og Sanne Krøier, astrolog, healer og psykoterapeut.

Vi har begge vandret på Caminoen før. Vores ønske er, at give andre mulighed for at få den helt vidunderlige og fantastiske oplevelse det er at vandre under Mælkevejen i det smukke Spanien. Det kan være en stærk oplevelse at gå på Caminoen. Når kroppen bliver presset kan man komme langt ind i sin sjæl og på Caminoen er der en stærk energi, som ikke lader nogen komme upåvirkede hjem.

Du vil få mulighed for undervejs at få en dybere indsigt i dig selv med hjælp fra dit horoskop, samtaler, meditation og Sørens mange års erfaring med behandling af knogler og muskler.

Vi vil gøre vores til, at du får så meget ud af den mulighed for at vokse, som Caminoen giver, derfor indeholder arrangementet et par kursusdage før hver tur.

Har du fået lyst til at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte os på mail enten på sanne@kroier.dk swinkel@kvaksalver.com eller på Sannes mobil: 5051 1516.

Buen Camino 

                     

Søren Winkel og Sanne Krøier