Tidligere vandrer's beretninger

Søren WinkelSct Jean Piert De Port til Burgos maj 2014...Caminoen har givet mig indsigt i min måde at opfatte verden og....Susanne GaunSct Jean Piert De Port til Burgos maj 2014...Det var en uforglemmelig vandring. Aldrig har jeg oplevet så meget på...IbenBurgos til Astorga April 2015...Jeg var aldrig kommet afsted, hvis det ikke havde været for Sanne. ...
MaleneBurgos til Astorga April 2015...Det var enestående at få lov til at være sammen i gruppen og samtidig...Elna MunkholmAstorga til Santiago september 2015...Accept og rummelighed til den person og proces som jeg nu engang er, samtidig med et...
  X  

Søren Winkel
Sct Jean Piert De Port til Burgos maj 2014


Det var helt fantastisk at være med Sanne på denne tur, alt var i trygge hænder og Sannes støtte, opbakning og empati gav ro.

Caminoen har givet mig indsigt i min måde at opfatte verden og forståelse for samspillet i forskellige relationer, samt styrket troen på at alt er som det skal være. smile

Tak for turen Sanne, glæder mig til at lave flere ture sammen med dig.

  X  

Iben
Burgos til Astorga April 2015


Jeg var med på Caminoen i april 2015, med Sanne og Søren. Jeg kan så varmt anbefale deres tur.

Jeg var aldrig kommet afsted, hvis det ikke havde været for Sanne. Jeg havde fået kolde fødder og meldte afbud ugen inden afgang. Jeg var stresset, kørt ned, syg og angst. Men Sanne fik mig på mystisk vis overtalt, og jeg er ellers meget stædig smile

Sanne organiserede alt undervejs med overnatning, transport, det forkromede overblik og alt muligt andet, på en rolig og afslappet måde, så man følte sig i rigtig gode hænder. Det var så befriende ikke at skulle tænke på alt det organisatoriske, men bare at skulle gå og komme ned i det gear, som i hvertfald jeg havde brug for at komme ned i. 

Når Sanne så havde sørget for alt det hun sørgede for, så klarede Søren vores smerter, fysiske som psykiske, undervejs. Han var en uvurderlig hjælp, for både vores selskab og andre vandrende i smerte. 

Tusind tak Sanne og Søren, for en berigende tur.

  X  

Malene
Burgos til Astorga April 2015


Caminoen havde ofte været i mine tanker - og da jeg besøgte www.kvaksalver.com var jeg ikke i tvivl - det var nu, at jeg skulle afsted.

Jeg var endnu mere sikker, da jeg havde været til informationsmøde hos Sanne Krøier, hvor jeg mødte tidligere Caminovandere, som talte rigtig godt om turen.

Turen levede fuldt op til mine forventninger og mere til. Fantastisk at have en topprofessionel behandler ved sin side - Søren Winkel var en fantastisk støtte og hjælper turen igennem. Sanne havde styr på planlægningen og praktikken, ligesom hun spottede den enkeltes behov undervejs.

Det var enestående at få lov til at være sammen i gruppen og samtidig have mulighed for at trække sig tilbage og gå i egne tanker og proces.

Jeg kan varmt anbefale denne oplevelse.

:) Malene

  X  

Susanne Gaun
Sct Jean Piert De Port til Burgos maj 2014


Jeg deltog i foråret maj-juni 2014 i 2 ugers dejlige tur på den første del af Caminovandringen fra de sydfranske Alper, over Pyrenæerne til Burgos.

Det var en uforglemmelig vandring. Aldrig har jeg oplevet så meget på så kort tid.

Sanne Krøier er en meget dygtig, grundig, erfaren og omsorgsfuld leder, som jeg hjertens gerne vil anbefale som arrangør på kommende vandringer. Hun ved, hvad hun gør, med nærvær, jordforbindelse og hjertet på rette sted.


Buen Camino til tidligere og nye vandrere fra Susanne Gaun.

  X  

Elna Munkholm
Astorga til Santiago september 2015


Gå Camino med all incluise, så tag med Sanne og Søren.Vidunderligt ikke at skulle tænke på andet end at gå og være.

Ud/hjemrejse, Rute,dagslængde, overnatning var veltilrettelagt.Når det er første gang man er på sådan en tur havde jeg ihvertfald ingen anelse om hvad der gjorde at vi den ene dag skulle gå 15km og den næste 28 km. Men det fandt jeg snart ud af når dagen var omme.
Tage afsted som gruppe med alt det giver, samtidig med mulighed og opfordring til også at gå alene.

Accept og rummelighed til den person og proces som jeg nu engang er, samtidig med et kærligt "puf".
Søren fik "rettet mig ud", når det gjorde for ondt, så jeg kunne gå videre mere let.
Sanne "holdt om mig" mere end fysisk. Begge med en tilstedeværelse der gav stor tryghed.

Rigtig godt at vi de fleste gange overnattede udenfor de store byer.

Også dejligt at vi på en måde aftalte hvor vi evt skulle spise frokost. At vi lige var "samlet" inden vi gik videre. Betød ikke så meget at de sidste kom og at de første gik lige efter. Jeg havde nok brug for at spisested og tidspunkt var bestemt på forhånd.

Også godt at vi fik lidt historie eller hvad vi lige skulle lægge mærke til dag for dag.

Også dejligt at det var et mindre sted i Santiago, vi overnattede.

Det var stort at komme til Santiago men også overvældende. Rigtig godt med kirken og hele ceremonien. Det var rart at se byen, men hvis jeg havde vist bedre/lyttet indad havde jeg taget ud til Finistera.

Og så er det altid dejligt med meditation og Osho var på de rigtige steder. Også dejligt at få astrologien med på vejen.

Info-møde og gruppedag inden turen for at få et lille indblik i hvad Camino er, pakkeliste osv en stor hjælp.
Eftermødet så dejligt at mødes med gruppen og være i Caminostemning igen.

Tusind tak I er enestående.

Buen Camino                                                      

kh elna